Me

MeMentorit on Forssan talousalueella toimivien kokeneiden yrittäjien ja liike-elämän palveluksessa kokemusta keränneiden henkilöiden muodostama asiantuntijaryhmä. Jäseniä ryhmässä on 40.
Edustettuina on monilla eri aloilla kannuksensa ansainneita miehiä ja naisia. Yhteistä MeMentoreille on oman työuran aikana saavutettu monipuolinen kokemus, erityisosaaminen ja vahva ammattitaito. Annamme asiantuntemuksemme aloittavien tai tuoreiden yrittäjien käyttöön Forssan seudulla.

MeMentorien toiminta-alueena on kaikki Forssan seudun kunnat eli Forssa, Tammela, Jokioinen, Humppila ja Ypäjä. Pyrimme auttamaan myös Forssan seudulle muuttavia yrityksiä. MeMentorit ei kilpaile paikallisten ja seudullisten yrittäjäpalveluiden kanssa, vaan täydentää niitä.

MeMentorit ei rahoita yrityksiä, emmekä ota taloudellista vastuuta mentoroitavista yrityksistä. Me tuomme aloittavan yrittäjän käyttöön kokemuksemme, tietomme ja taitomme. Voimme osallistua liikeidean kehittämiseen, tuottavuuden, kannattavuuden ja kasvun ideointiin. Punnitsemme ja jalostamme yhdessä yrittäjäksi aikovan kanssa hänen ideaansa, ja yrittäjä itse päättää mitä näkemyksiä ja ajatuksia hän niistä haluaa käyttää.

MeMentorien toiminta on yrittäjälle täysin ilmaista. Toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen.
Tarjoamme apuamme aloittaville yrittäjille yhteistyöpyynnön jälkeen mahdollisimman pian. Kartoitamme muutaman kysymyksen sisältävällä lomakkeella yritysideaa ja yrittäjän tietotaitoja. Sen jälkeen seitsemänhenkinen ohjausryhmä etsii MeMentoreista sen yrittäjän, jolla on paras kokemus ja ammattiosaaminen ko. alalta.
Jos emme voi auttaa, kerromme sen suoraan.

MeMentorit toiminta perustuu ehdottomaan luottamukseen. Kaikki yrityksistä saamamme tieto on ehdottoman luottamuksellista.